Cloud VPS Szolgáltatás

Miért válasszam a felhőt?

A felhőalapú számítástechnika jelenti az informatikai infrastruktúra jövőjét. A koncepció lényege, hogy nem kell foglalkoznunk azzal, hogy az alkalmazásunk pontosan hol fut, milyen szerveren, milyen tárolókon és milyen hálózati eszközökön, elég annyit tudnunk, hogy az infrastrukúra stabil, biztonságos és elég erőforrása van, hogy az igényeinket kiszolgálja.

Többféle típusú felhő-szolgáltatás van, a betterteam.hu egy felhő-alapú infrastruktúra szolgáltatás (IaaS - Infrastructure as a Service). A felhőalapú megoldásnál nem kell hardvert vásárolni, nem kell a méretezéssel foglalkozni, mert menet közben bővíthető az igényeinkez a rendelkezésre álló kapacitás. A felhőben is a hagyományos szerverek, tárolók, switchek szolgálják ki az alkalmazásainkat, de ezek intelligensen és redundánsan összekapcsolódnak, egy-egy elem meghibásodása esetén nincs fennakadás, a többi átveszi a helyét. Nincsenek beruházási költségek Exrém skálázhatóság Azonnal használatba vehető Alacsony üzemeltetési költségek Nincs amortizáció Alacsony kockázat

Miért válasszam a betterteam.hu-t? A felhő infrastruktúrájának megtervezésekor sokéves szerveres és hálózati tapasztalatunkat használtuk, a célunk a lehető legjobb, teljesen redundáns platform létrehozása volt. A felhő használata nagyon egyszerű, minden folyamata teljesen automatizált magyar felületen lehetséges, de ha mégis szükség lenne rá, ügyfélszolgálatunk 24x7x365 elérhető, magyar nyelven.

A felhő sokoldalú használhatóságáért partneri kapcsolatban léptünk azokkal a gyártókkal, akiknek a szoftvereit a leggyakrabban használják az interneten, így kedvező áron elérhetőek a felhőben a Microsoft, a cPanel és a CloudLinux szoftverei valamint a JumpBoxnak hála, több mint 60 féle azonnal telepíthető appliance a legnépszerűbb ingyenes szoftverekkel.

Tovább - Cloud vs. Fizikai Szerver