.hu Regisztrátor- és Igénylőváltás

Domain regisztrátorváltás


Amennyiben Ön már egy domain név birtokosa és jelenlegi szolgáltatójával - pénzügyi vagy egyéb ok miatt - elégedetlen lehetősége van domain nevét egy másik szolgálatóhoz átvinni. Az elhagyandó regisztrátor a váltást semmilyen körülmények között sem akadályozhatja meg.
MOST akciós ajánlat keretében a regisztrátorváltás ügyintézéséért nem számolunk fel költséget és a korábbi regisztrátornál kifizetett időszak figyelembe vételével* veszi át a domain neveket.

A regisztrátorváltás folyamata:

  1. Töltse ki igénylőlapunkat!
  2. Az igénylőlap kitöltésénél ne "új igénylést" jelöljön meg, hanem "módosítást", majd a módosítás okaként a "regisztrátorváltást" válassza ki, ha meg is szeretné hosszabbítani kérjük megjegyzésben irja le mennyi időre!
  3. Nyomtassa ki az igénylőlapot és töltse aláírva juttassa el a szükséges mellékletekkel együtt cégünkhoz faxon, scannelve emailben vagy postán.

Ezt követően a Nyilvántartónál jelezve a váltási szándékot munkatársaink átkérik az Ön domain nevét.

Igénylőlap

 

Domain igénylőváltás


Amennyiben Ön már egy domain név birtokosa és a domain nevét szeretné átruházni másik személyre/szervezetre, ez Önnek jogában áll. Amennyiben jogi eljárás nincs folymatban a domain névvel kapcsolatban abban az esetben ezt harmadik személy nem akadályozhatja meg.
MOST akciós ajánlat keretében a regisztrátorváltás ügyintézéséért jelképes összeget számolunk fel és a lemondó fél által kifizetett időszak figyelembe vételével* írja át a domain nevet az új kezelő számára.

Az igénylőváltás folyamata:

  1. Töltse ki igénylőlapunkat!
  2. Az igénylőlap kitöltésénél ne "új igénylést" jelöljön meg, hanem "módosítást", majd a módosítás okaként a "igénylőváltást" válassza ki.
  3. Nyomtassa ki az igénylőlapot!
  4. A lemondó fél által irassa alá a kitöltött lemondó nyilatkozatot.
  5. A regisztrációs szabályzat értelmében domain átiratása csak eredetiben (postán számunkra elküldött) lemondó nyilatkozat ellenében kezdhető meg, ezért kérjük, hogy a szükséges mellékletekkel együtt cégünkhoz postán juttassa el a lemondó nyilatkozatot és az új kezelő adataival kitöltött és aláírt domain igénylőlapot.

Ezt követően a Nyilvántartónál jelezve a váltási szándékot munkatársaink lebonyolítják az igénylőváltást.

Igénylőlap